Vacature Verkoper

Een enthousiaste verkoper voor onze Tuinhout/Bouwmaterialen afdeling binnen ons doe-het-zelf gedeelte.

Wie zijn wij?

Bouwie is een doe-het-zelf (outlet), onze totale oppervlakte is 8.400m². In het doe-het-zelf gedeelte vind je o.a. deuren, vloeren, (tuin)hout, plaatmateriaal en timmerpanelen. De producten komen veelal uit eigen import en (rest) partijen waardoor het aanbod wisselend is, daarom kunnen wij deze producten aanzienlijk scherp aan kunnen bieden.

Naast het doe-het-zelf gedeelte hebben wij een woongedeelte. Hier vind je tafelbladen, tafelpoten, stoelen, kasten, diverse (unieke) meubelen en woonaccessoires. Onze tafelbladen en veel meubelen worden direct bij de bron gehaald, over de gehele wereld. Zo zit er achter elke tafel of kast een verhaal en dat maakt het extra bijzonder.

Wie zoeken wij?

Wij zijn per direct op zoek naar een verkoper voor onze tuinhout/bouwmaterialen afdeling. Jij bent onze helpende hand op deze afdeling. Op deze afdeling is het niet verkopen vanuit een catalogus maar juist vanuit de fysieke voorraad. De voorraad komt veelal uit eigen import, het opkopen van (rest) partijen en overproductie, waardoor het assortiment wisselend is. De klanten komen voor veel verschillende projecten naar jouw afdeling toe, van het zetten van een tuinschutting tot het plaatsen van een wandje in huis. Jij bent het luisterend oor, weet te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft of waar ze tegenaan lopen. Jij helpt ze hierbij.  Omdat wij eigen inbreng zeker waarderen, speel je dit door aan onze inkoper zodat vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd kunnen worden.

Hoe ziet jouw dag eruit?

In de ochtend beginnen we eerst met z’n allen aan een bakje koffie. Vervolgens loop je een rondje over je eigen afdeling. Je ziet dat er lege schappen zijn bij het plaatmateriaal, je gaat deze vervolgens eerst aanvullen. Daarna begin je aan de mailtjes. Je hebt verschillende vragen binnen gekregen over producten en offertes en begint met het beantwoorden van de mailtjes. Ondertussen komt er een klant met vragen over tuinhout, hij wilt namelijk een overkapping gaan maken. Jij adviseert de klant bij zijn keuzes en helpt de klant bij het pakken van zijn gekochte producten. Ook hoor je dat er vanmiddag parttimers extra komen werken. Aangezien het tuinhout seizoen begonnen is, kan jij wel een extra handje gebruiken. Je gaat vast werk klaarzetten voor de parttimer, zodat diegene direct aan de slag kan. En voor dat je het weet is de dag alweer voorbij..

Wat neem je mee?

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je kan zelfstandig werken
  • Je denkt in oplossingen
  • Je bent commercieel ingesteld
  • En het belangrijkste is dat je enthousiast en gedreven bent

Wat heeft Bouwie je te bieden

  • Wij werken binnen een gezellig en gedreven team.
  • De vacature is voor 40 uur (van dinsdag tot zaterdagmiddag 13.00 uur)
  • Goede arbeidsvoorwaarden. Een salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring.
  • Producttraining.
  • Gezellige teamuitjes zoals paintballen, een balloonvaart of een weekend skiën.

Hebben wij jou aan kunnen spreken met onze vacature ? Dan zien wij graag een korte motivatiebrief met CV in onze mailbox verschijnen. Deze stuur je naar personeelszaken@bouwie.info. Graag nodigen wij jou dan uit voor een kop koffie met wellicht als uitkomst jouw ideale baan!

Posted in