Vacature: Verkoper

Gezocht: Een jong en enthousiast persoon die ons komt versterken op de deuren/panelen afdeling binnen ons doe-het-zelf gedeelte. Schoolverlaters of personen die een BBL opleiding (gaan) volgen zijn uiteraard ook welkom.

Wie zijn wij ?
Bouwie is een doe-het-zelf (outlet), onze totale oppervlakte is 8.400m2. In het doe-het-zelf gedeelte vind je o.a. deuren, vloeren, (tuin) hout, plaatmateriaal en timmerpanelen. De producten komen veelal uit eigen import en (rest) partijen waardoor het aanbod wisselend is, maar waardoor wij deze producten aanzienlijk scherp aan kunnen bieden.

Naast deze outlet hebben wij een woongedeelte. Hier vind je tafelbladen, tafelpoten, stoelen, kasten, diverse (unieke) meubelen en woonaccessoires. Onze tafelbladen en veel meubelen worden direct bij de bron gehaald, over de gehele wereld. Zo zit er achter elke tafel of kast een verhaal en dat maakt het extra bijzonder.

Wij zijn per direct naar een enthousiaste, zelfstandige verkoper die o.a. verantwoordelijk is voor de snelst groeiende afdeling binnen ons bedrijf, de timmerpanelen. Bouwie is inmiddels de grootste aanbieder van Eiken en Vuren panelen in heel de Benelux. Zowel de particuliere- als zakelijke klant weten de weg hiervoor naar Bouwie te vinden. Maar naast de timmerpanelen, ben je ook verantwoordelijk zoal voor de vensterbanken, traptreden, deuren en andere doe-het-zelf artikelen. De voorraad komt voort uit het opkopen van (rest) partijen, overproductie en zelfstandig importeren (op grote schaal). Door de continue voorraad kun jij je als verkoper helemaal uitleven.

Hoe ziet jouw dag als verkoper er uit ?
In de ochtend beginnen we met z’n alle eerst aan een bakje koffie. Vervolgens ga je de klantorders klaarzetten. De eerste mailtjes met vragen over producten, prijzen en orders zitten inmiddels al in je inbox, deze ga je beantwoorden. Je zorgt ervoor dat de winkelvoorraad op peil blijft. Tussendoor krijg je de eerste klanten telefoontjes, met vragen over producten van jouw afdeling. Jij bent het luisterend oor, weet te achterhalen waar de klant behoefte aan heeft of waar ze tegenaan lopen. Jij helpt ze hierbij.  Omdat wij eigen inbreng zeker waarderen, speel je dit door aan onze inkoper zodat vraag en aanbod beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Opeens komt er een mail binnen met de vraag of wij 45 Eiken timmerpanelen kunnen leveren aan een interieurbouwer. Jij als verkoper ziet daar een leuke order aankomen omdat je weet dat het met onze voorraad wel goed zit en voor je het weet is de dag weer voorbij.


Wat neem je mee ?

 • Je bent communicatief vaardig, je bent veelal bezig met de real time verkoop
 • Je kan zelfstandig werken en denkt in oplossingen
 • Creatief, omdat wij graag in oplossingen denken, kunnen er veel dingen opgelost worden. Hier komt soms enige creativiteit bij kijken
 • Met jouw verkoop skills kunnen we zeggen dat je commercieel bent ingesteld. Heb je hier nog geen ervaring mee, dan worden deze skills je hier bijgebracht
 • Het belangrijkste is dat je enthousiast en gedreven bent

Wat heeft Bouwie jou te bieden ?

 • Wij werken binnen een gezellig en gedreven team. Na werktijd gezellig wat drinken en bijkletsen komt regelmatig voor
 • De vacature is voor 40 uur (van dinsdag tot zaterdagmiddag 13.00 uur)
 • Goede arbeidsvoorwaarden. Een salaris dat past bij jouw leeftijd en ervaring.
 • Volg je eventueel een BBL-opleiding, Bouwie is hiervoor ook een erkend leerbedrijf.
 • Producttraining. Wij snappen dat, als je nog niet thuis bent in de “doe-het-zelf branche”, er verschillende struikelblokken kunnen zijn. Wij ondersteunen je en leren je hoe jij die topverkoper wordt
 • Leuke teamuitjes. Regelmatig wordt er een teamuitje georganiseerd waar nog lang over gepraat wordt. Paintball, een ballonvaart of een weekendje skiën, het kan hier allemaal. Als het weer het toelaat, kan het zijn dat op vrijdag de barbecue aangestoken wordt

Hebben wij jou aan kunnen spreken met onze vacature ? Dan zien wij graag een korte motivatiebrief met CV in onze mailbox verschijnen. Deze stuur je naar justin@bouwie.info. Graag nodigen wij jou dan uit voor een kop koffie met wellicht als uitkomst jouw ideale baan!

Posted in