Baliemedewerkster (24 uur)

Wegens uitbreiding zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en gedreven baliemedewerkster voor donderdag en vrijdag en de zaterdagochtend.

Wie zijn wij?
Bouwie is, kort gezegd, een doe-het-zelf (outlet) en woonwinkel in één! Onze producten komen veelal uit eigen import en (rest) partijen, waardoor wij een altijd wisselend aanbod kunnen aanbieden tegen scherpe prijzen. Bij ons kun je terecht voor plaatmateriaal, vloeren, deuren, timmerpanelen, tuinhout en nog veel meer doe-het-zelf producten.

Onze diverse tafelbladen en veel van onze meubelen en woonaccessoires halen we van over de gehele wereld, direct bij de bron vandaan. Zo gaat er achter ieder tafelblad of meubelstuk een verhaal schuil

De unieke producten die wij aanbieden in combinatie met de grote voorraden, scherpe prijzen en vriendelijke medewerkers die service hoog in het vaandel hebben staan, maken Bouwie uniek!

Wie zoeken wij?
Als baliemedewerkster ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende taken aan de balie. Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten, zowel in de winkel als via de mail en aan de telefoon. Je beantwoordt hun vragen of stuurt ze door naar de juiste collega. Je rekent af met de klant en zorgt dat deze tevreden de winkel verlaat. Kortom, als baliemedewerkster ben jij de spil in onze winkel. Waar mogelijk ondersteun je je collega’s van de verschillende afdelingen in hun werkzaamheden. Aan gezelligheid, goede service en vriendelijkheid hechten wij veel waarde, dus ook dat zoeken wij in een nieuwe baliemedewerkster. Je ziet werk, kan goed samenwerken in een team, maar ook zelfstandig en eigen initiatief waarderen we zeer.

Hoe ziet jouw dag er uit?
In de ochtend starten we met zijn allen met een bakje koffie of thee. Als baliemedewerkster open je de winkel en dan kan de dag starten. Je beantwoordt de mail en stuurt deze door naar de juiste afdeling, je helpt de eerste klanten aan de kassa en neemt de telefoon aan.
Op de tuinhoutafdeling is een nieuw product binnen gekomen en je collega vraagt om nieuwe prijsbordjes. Die heb jij zo gemaakt!

Na de koffie help je een klant met een retour artikel, maakt facturen van bestellingen voor wandplanken en vult de voorraad schroefjes van de meubelafdeling aan.

In de middag verpak je alvast wat wandplanken die verzonden moeten worden met de Post, je helpt klanten aan de kassa en zorg je dat de balie netjes wordt opgeruimd. En voor je het weet is het alweer tijd om de winkel af te sluiten.  

Wat neem je mee?

  • Je bent communicatief vaardig
  • Je bent servicegericht en vriendelijk
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Je denkt in oplossingen
  • Ervaring in de branche is niet noodzakelijk, enthousiasme en gedrevenheid juist wel 😊

Wat heeft Bouwie je te bieden?

  • Wij werken binnen een gezellig en gedreven team.
  • De vacature is voor 24 uur (donderdag, vrijdag en zaterdagochtend)
  • Goede arbeidsvoorwaarden.
  • Salaris tussen de €1200 en €1600 bruto op basis van 24 uur.
  • Gezellige teamuitjes zoals paintballen, een boottocht of een weekend skiën.

Hebben wij jou aan kunnen spreken met onze vacature voor baliemedewerkster? Dan zien wij graag een korte motivatiebrief met CV in onze mail (personeelszaken@bouwie.info) verschijnen. Graag nodigen wij jou dan uit voor een kop koffie met wellicht als uitkomst jouw nieuwe baan! Heb je nog vragen? Bel/mail ons gerust en vraag naar Gerrit.