Douglashout uit onze outlet

Home » Kopie van Douglashout

Doe-het-zelf & woonwinkel in één

4000 verschillende deuren

Winkeloppervlak van 8400 m2

Douglashout staat bekend om zijn hoge duurzaamheid. Daarnaast is het materiaal heel sterk, recht en stabiel. U kunt het eenvoudig machinaal verwerken voor uw doe-het-zelfproject. Wilt u dit warmgekleurde hout inslaan voor uw volgende project of klus? Kies dan voor de outlet van Bouwie uit Veen, een plaats in de omgeving van ’s Hertogenbosch. Bij ons vindt u de allerlaagste prijzen voor de mooiste producten.

Kies douglashout voor uw tuinproject

U kiest voor douglashout wanneer u buiten aan de slag wil gaan met een doe-het-zelfproject. Het voordeel van dit hout is, dat het makkelijk machinaal te verwerken is. Daarnaast is het hout recht en stabiel waardoor u het gemakkelijk als planken kunt verwerken. U hoeft zich ook weinig zorgen te maken over het onderhoud. Hieraan heeft u slechts minimaal werk. Douglas is dan ook de houtsoort bij uitstek voor het bouwen van een overkapping of tuinhuis. Bij Bouwie vindt u ook alle andere materialen voor uw volgende project, bekijk ook zeker onze:

Met deze artikelen brengt u elke ruimte tot leven. Ervaar hoe makkelijk het kan zijn om uw eigen project te starten met de hoogwaardige materialen uit onze outlet.

Bouwie Default afbeelding

Vragen? Vul het contactformulier in!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Ontdek de voordelen van dit hout en kom langs in onze winkel

Ook bedrijven weten ons te vinden voor een grootschalige inkoop van douglashout. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen voor uw volgende project of een nieuwe voorraad douglashout in te slaan. Kunnen we u nog ergens bij helpen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0416 69 68 32 of door een e-mail te sturen naar info@bouwie.info.

Volg ons op: