Eiken binnendeur met glas

Eiken binnendeur met glas

Doe-het-zelf & woonwinkel in één

4000 verschillende deuren

Winkeloppervlak van 8400 m2

Bent u opzoek naar een Eiken deur met glas? Bij Bouwie hebben wij deze uit voorraad leverbaar in diverse afmetingen, zowel 1, 2, 3 en 4-ruits!

Kies de perfecte deur voor uw woning.

Deze prachtige deuren passen in ieder interieur, van klassiek tot modern. Het Eikenhout geeft de deur een stijlvolle en duurzame uitstraling, terwijl het glas licht en transparantie toevoegt aan de ruimte. De roedes worden er los bijgeleverd, zo kunt u zelf kiezen of u een 1, 2, 3 of 4-ruits variant wilt. De Eiken deuren met glas hebben smalle stijlen wat ook zorgt voor een rustige uitstraling én welke goed te combineren is met andere Eiken elementen in uw ruimte. Naast deze Eiken binnendeuren met glas hebben wij ook:

Uiteraard hebben wij nog veel meer soorten binnendeuren, buitendeuren en deurbeslag. Alle producten met betrekking tot de deuren vindt u hier.

Eiken glasdeur. Deze prachtige deuren met smalle stijlen van massief eikenhout, doen denken aan de zwarte staallook variant, maar dan met een meer natuurlijke look door het eiken. Exclusief bij Bouwie verkrijgbaar!

Vragen? Vul het contactformulier in!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Wilt u meer informatie? Kom  langs in onze showroom of stuur ons een mailtje

Ook bedrijven weten ons te vinden voor het inkopen van doe-het-zelf producten. Kom eens langs in onze winkel om inspiratie op te doen voor uw volgende projectKunnen we u nog ergens bij helpen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar 0416 69 68 32 of door een e-mail te sturen naar info@bouwie.info.