Houd de warmte binnen met onze eiken deur

Home » Eiken deur

Houd de warmte binnen met onze eiken deur

Home » Eiken deur

Doe-het-zelf & woonwinkel in één

4000 verschillende deuren

Winkeloppervlak van 8400 m2

Bij Bouwie vind je altijd een eiken deur die bij jouw interieur past. Met het massieve en warmgekleurde eikenhout van onze deuren geef je de ruimte een natuurlijke uitstraling. Maak jouw volgende doe-het-zelfproject compleet met onze deuren en geniet van de gezellige sfeer van eikenhout.

De karakteristieke uitstraling van onze eiken deur

Je vindt in onze ruime outlet diverse deuren waaronder de massief eiken deur voor jouw volgende verbouwing of bouwproject. Deze klassieke binnendeuren geven een karakteristieke uitstraling aan elke ruimte. Je hebt bovendien lang plezier van eikenhout, het gaat tientallen jaren mee. Je vindt bij ons ook eiken barndeuren die een landelijke sfeer met zich meebrengen. Wij kopen op grote schaal in waardoor jij altijd profiteert van de laagst mogelijk prijzen. Wil je jouw hele huis aankleden met het warme eikenhout? Ga voor een stijlvolle eiken trap die je zelf op kunt bouwen met onze kant-en-klare traptreden.

Bouwie Default afbeelding

Vragen? Vul het contactformulier in!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Kom onze artikelen bekijk in de winkel

Wil je onze eiken deur in het echt komen bekijken om te zien of deze bij jouw project past? Kom dan langs in onze winkel van 8400 m2 waarin je de tijd kunt nemen om al onze producten te bekijken. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je contact met ons opnemen door te bellen naar 0416 69 68 32 of een e-mail te sturen naar info@bouwie.info.

Volg ons op: