Eiken deuren met glas

Bij Bouwie in Veen vindt een ruim assortiment aan (outlet) binnendeuren van o.a. Cando, Austria, Skantrae en Signo. Bijvoorbeeld deze fraaie binnendeuren van massief eiken met aantal ruiten naar keuze. Met het meegeleverde roedepakket kiest u er namelijk zelf voor of u een eiken deur met 1, 2, 3 of 4 ruiten maakt. U plakt de roedes eenvoudig zelf op het helder veiligheidsglas wat in de deur zit. Door de grote ruiten heeft deze eiken binnendeur de uitstraling van de populaire en moderne zwarte stalen deuren, maar dan met de natuurlijke tint van het warme eikenhout.
Deze eiken deuren met glas zijn exclusief bij Bouwie verkrijgbaar en voor een mooie prijs heeft u deze complete deur snel in huis. Door onze veelal grote voorraad aan o.a. deze eiken glasdeuren hoeft u niet lang te wachten, maar neemt u uw binnendeur in vele gevallen dezelfde dag al mee naar huis.

eiken-deur-in-huis.jpg2
Eiken deuren met glas

Eiken draai- of schuifdeur met glas

Deze eiken glasdeur ‘Varik’ is een stompe deur. Deze kunt u zowel draaiend als schuivend monteren. De eiken deur heeft een ingefreesd slotgat, voor wanneer u hem draaiend wil hangen. Wilt u hem als schuifdeur gebruiken, dan kunt u het slotgat eenvoudig dichtmaken met de bijgeleverde en bijpassende eiken slotgatstopper. Ook heeft Bouwie Veen een mooi assortiment aan schuifkommen en handvatten voor uw schuifdeuren. Klik hier voor ons complete assortiment deurbeslag. Kiest u liever voor een klinkset, dan is deze set met smal binnenwerk geschikt voor deze massief eiken deur. Ook hebben wij diverse schuifrailsystemen voor wanneer u de glasdeur als schuifdeur wilt hangen, deze vindt u hier.

Eiken deuren met glas

Deuren met glas van massief onbehandeld eiken

Bouwie verkoopt enkel onbehandelde eiken producten. De eiken glasdeur ‘Varik’ heeft massief eiken stijlen en dorpels. Dit eikenhout is dus onbehandeld en dient nog beschermd te worden met een olie of lak. Ons assortiment aan afwerkproducten vindt u hier.
Naast deze massief eiken glasdeur Varik, hebben we bij Bouwie, in onze winkel in Veen, een heel uitgebreid assortiment aan binnendeuren. Zo hebben we board- en paneeldeuren, (staal)look deuren, maar ook massief eiken barndeuren, oftewel loftdeuren. We hebben vele (eiken) deuren die zowel geschikt zijn om draaiend te hangen, maar ook in schuifdeuren hebben we ruime keuze. We hebben binnendeuren van merken als Cando, Austria, Skantrae en Signo. Kortom, voor een binnendeur slaagt u zeker bij Bouwie. Kom gerust vrijblijvend langs in onze winkel in Veen, Noord-Brabant. Dat ligt gelegen tussen Waalwijk, Gorinchem en Den Bosch. Wilt u weten of uw eiken deur met glas, of een andere binnendeur op voorraad is, dan kunt u contact opnemen via de mail: info@bouwie.info, of u kunt bellen naar 0416-696832.

Eiken deuren met glas

Eiken deuren met glas bestellen

Wilt u uw deur al bestellen, maar nog een tijdje bij Bouwie in de opslag laten liggen? Ook dat kan. Wij slaan uw bestelling tot 2 maanden kosteloos op in ons magazijn. Zo weet u zeker dat uw eiken deur met glas goed en veilig bewaard wordt. Wanneer u uw bestelling komt ophalen, kunt u eventueel gebruik maken van een gratis aanhangwagen van Bouwie, om uw binnendeur handig naar huis te vervoeren. Of u laat uw eiken deuren met glas bezorgen met een van onze bezorgdiensten. Meer informatie daarover vindt u op onze pagina bezorging.