Uw klassieke eiken trap

Home » Eiken trap

Uw klassieke eiken trap

Home » Eiken trap

Doe-het-zelf & woonwinkel in één

4000 verschillende deuren

Winkeloppervlak van 8400 m2

Kies voor een statige en klassieke uitstraling met een eiken trap in uw hal. U profiteert met ons assortiment aan massief eikenhouten traptreden van een duurzaam gebruik. Deze houtsoort gaat tientallen jaren mee. Bovendien kunt u het zelf behandelen met diverse oliën of transparante lak voor een uitstraling die bij uw interieur past. U vindt de mooiste materialen voor uw eiken trap bij Bouwie in Veen, een plaats vlak bij ’s Hertogenbosch.

Bij ons koopt u alles wat u nodig heeft om een eiken trap te maken

In onze outlet vindt u massief eiken treden van 40 millimeter dik. Hiermee kunt u gemakkelijk uw eigen trap samenstellen. Schaf zoveel treden aan als u nodig heeft en maak uw grote of kleine trap volledig op maat voor uw interieur. Daarnaast vindt u bij ons eiken overzet traptreden met de optie om zelf een antislipstrip toe te voegen. U kunt bij ons ook andere, kwalitatieve producten van hout aanschaffen. Neem bijvoorbeeld onze eiken deuren die samen met een eiken trap voor een fantastische entree zorgen in uw woning. Ook voor een karakteristieke deur voor binnen kunt u bij ons terecht.

Bouwie Default afbeelding

Vragen? Vul het contactformulier in!

Voer a.u.b. uw naam in
Type hier het onderwerp
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.
Je moet de voorwaarden accepteren.

Ga eens langs bij onze vestiging en bekijk het assortiment

Bent u benieuwd naar onze producten en tijdelijke aanbiedingen? Kom dan vooral eens langs in onze vestiging om inspiratie op te doen en onze materialen te bekijken. Vraagt u zich af welke materialen het best geschikt zijn voor uw eiken trap? Wij adviseren u graag in onze winkel, maar u kunt ook contact met ons opnemen en bellen naar 0416 69 68 32 of een e-mail sturen naar info@bouwie.info.

Volg ons op: