B2B

Ook voor de zakelijke klant is Bouwie het juiste adres. Wij hebben enorme voorraden producten dus kunnen de meeste producten snel geleverd worden. U kunt uzelf aanmelden voor ‘zakelijk inkopen’. Hiervoor moet u een mail sturen met uw verzoek naar jelle@bouwie.info . Er zijn diverse eisen verbonden aan zakelijke inkopen zoals het beschikken over een KVK. Alle eisen ziet u ook op ons zakelijke aanmeldformulier staan. Ideaal voor bijvoorbeeld aannemers, timmermannen of interieurbouwers.

Naast producten die wij opkopen uit partijen laten wij ook juist producten onder eigen regie produceren zoals timmerpanelen, tafelbladen en houten tafelpoten. De producten uit onze eigen productielijn zijn in verschillende winkels te vinden.

U kunt de producten zelf ophalen of er voor kiezen om deze te laten transporteren. Dit kunnen wij (via een externe transporteur) ook voor u regelen. Ook internationaal transport kunnen wij (via een externe transporteur) voor u regelen, zoals België, Frankrijk en Duitsland.

Wij hebben een magazijn waar u met uw voertuig naar toe kunt rijden en uw bestelling op kunt pikken. En al heeft u extra ruimte nodig, u kunt ook kosteloos een aanhanger bij ons lenen.

Heeft u hierin interesse of een vraag, dan kunt u contact opnemen met Jelle Bouman via de mail (jelle@bouwie.info) of telefonisch.