Wie zijn wij?

Bouwie Doe-Het-Zelf Outlet is een ambitieuze en innovatieve handelsonderneming met een uitgebreid assortiment aan doe-het-zelf producten.
Het assortiment bestaat voor het grootste deel uit laminaat, maar daarnaast maken diverse houtsoorten, meubels, tuinproducten, deuren, plinten, timmer- en meubelpanelen, plaatmateriaal en nog veel meer producten deel uit van het assortiment.

Bouwie streeft ernaar om kwalitatief hoogwaardige producten aan te bieden tegen scherpe prijzen en op deze manier klanten de te kunnen voorzien in zoveel mogelijk doe-het-zelf producten.

Geschiedenis

Handelsonderneming Bouwie is in 1999 opgericht door Tonnie Bouman. De naam is ontstaan door de bijnaam die aan Tonnie werd gegeven door zijn toenmalige werkgever. Tonnie werd regelmatig ‘Bouwie’ genoemd en dit heeft ervoor gezorgd dat Tonnie deze naam aan de organisatie heeft gegeven.

Het verhaal van Bouwie is begonnen in Genderen en Eethen. In een schuurtje werd begonnen met de in-en verkoop van camouflagenetten, legerkisten en Landrovers. Al snel bleek dit een goede handel te zijn en dit zorgde ervoor dat de handelsonderneming ging groeien. Het bedrijf ontwikkelde zich tot een actief en dynamisch bedrijf die zich steeds meer van zich liet spreken. In 2005 Bouwie zich steeds meer bezig houden met de in- en verkoop van restpartijen, schade partijen en nieuwe partijen bouwmaterialen. Deze producten werden geleverd aan particulieren en bedrijven in de ruimste zin van het woord. Toen in 2007 bleek dat de groei van Bouwie bleef aanhouden is er besloten om te verhuizen naar een pand in Giessen. Na zes jaar gevestigd te zijn in Giessen ontgroeide Bouwie ook dit pand, wat er toe leidde dat de onderneming moest verhuizen naar Veen. Sinds november 2013 is Bouwie Doe-Het-Zelf Outlet gevestigd in Veen aan de Veensesteeg.

Zie hieronder een leuk filmpje van ons bedrijf op tv!