Wilt u een product bestellen?
Dan kunt u een e-mail sturen naar info@bouwie.info, met daarin de gegevens om welk product het gaat en de manier van betaling.

Hoe laat ik mijn bestelling thuis bezorgen?
Mocht u uw bestelling thuis willen laten bezorgen door Bouwie dan is dat mogelijk. De bestelling wordt in overleg met u en de transporteur op de gewenste werkdag geleverd. Elke vrijdag worden bij ons de bestellingen opgehaald door de transporteur zodat deze de week erop geleverd kunnen worden. Zorg dat u uiterlijk vóór donderdag aangeeft dat u uw bestelling wil laten bezorgen!

Op het moment dat uw bestelling vrijdags is opgehaald door de transporteur, ontvangt u meteen een e-mail met daarin het telefoonnummer van de transporteur zodat u een bezorgafspraak kunt maken. De bestelling dient uiterlijk donderdag betaald te zijn. Mocht uw bestelling niet vóór vrijdag volledig betaald zijn dan zal uw bestelling niet met de transporteur meegaan.

Uw bestelling zal buiten worden afgeleverd op een pallet of op balken. Dit betekend dat u uw bestelling zelf naar binnen zal moet brengen. Zorg er dus voor dat er voldoende hulp aanwezig is.

Tarieven inclusief btw

Afm. ongeveer 120x80cm voor o.a. Laminaatvloer €65.00
Afm. ongeveer 220x100cm voor o.a. deuren – lange vloerdelen – tafelbladen €90.00
Afm. ongeveer 125x300cm voor o.a. plaatmateriaal – lange tafelbladen €110.00
Afm. ongeveer 120x 300 tot 600cm voor o.a. tuinhout €125.00